Friday, 14 October 2011

Tentang Blog ):

- Huh ! Blog aku semalam jadi ape entah . Semua pic and kaler , wallpaper blog hilang .
Oww , rase nak NANGES pon ade doe . Gile ke hape , aku buat lawa lawa blog nih
tibe tibe nak HILANG macam tue jeh . OHNOOO -_-

Hari ni NASEB BAEK aku pandai edit balik . Pergh , LAWA kot aku buat lain .
Haha . ALHAMDULLILAH (:
And now aku tengah mencari blog blog yg ingin diFOLLOW .

Kalau korang baek hati , LAWAT blog aku and tinggal message kat SHOUTBOX tue .
Nanti aku FOLLOW BACK , okay . ? hee

Saturday, 8 October 2011

- Hmm . Kenapa . ?

- Haish :\ Hari ni ad org TUDUH aku punca kawan aku putus ngn gf dia .

Sapa lah yang buat cerita nih . Dia kata , Kawan yang baikkk dgn aku >,<

Ya Allah ! Aku baik jea dengan semua org . Tapi , still ad yang tak puas hati kan . ?

Please lah . . Tak da masa aku nak KACAU HUBUNGAN orang kalau aku sendiri pon ada BF .

Yang pasti , PEREMPUAN yang buat cerita nih (: sebab dia kata org tuh Baik Sangat dgn aku .

Sial lah kau KAWAN (: ! Fucking damn :D Yeah !

AKUBENCIKAUKAWAN ! Fitnah aku bagai ~ NOOB