Monday, 12 March 2012

Nothing to post :')

Assalamualaikum ♡

Haa , HYEEE :D haha dah lama kan Syaa tak update blog :')
Tak ada apa cerita yang menarik pon nak post

Tapi ada satu cerita yang Syaa nak kongsi :'D
dekat sekolah Syaa ada suka sorang budak nih

Nama dia Muhd Akmal Bin Abu Hasan ♡
Dia form 3 tahu :) tapi .. bila Syaa tengok wall dia

Syaa nampak ex gf/gf dia hantar yg dia sayang kan Akmal lagi :')
tahu tak masa tu perasaan Syaa macam mana ? fuhh patah seribu hati aku weh </3
Nak buat macam mana kan ? :') Sabar je lah

Selagi Syaa boleh menyembunyi kan kesedihan yg Syaa lalui
selagi tu Syaa boleh bertahan

Kita tak boleh salah kan sesiapa . Mana tahu kalau-2 Akmal masih syg kan dia

tapi ... Syaa sayang Akmal :'( Syaa sanggup tolak relay request dari orang
lain sebab nak tunggu Akmal tahu tak </3

Tak apa lah kalau Akmal syg kan dia , Akmal bagi tahu Syaa okay :')
Insyaallah kalau Allah itu Maha Adil , dia akan tetap yang sebaik mungkin ♡

Syaa tak mampu nak kata apa-2 selain menunggu dan melihat
dan dibalas dengan sakit hati :') tak apa Akmal . Syaa boleh pendam :')



Hee :) Okay lah korang . Itu saja yang Syaa nak luahkan selama ni :')
Syaa tak kuat nak simpan semua . Tapi nasib baik ada awak , blog ♡