Sunday, 11 December 2011

Kenapa Syaa tak suka tulis pasal boyfie Syaa dekat blog .

Jeng Jeng Jeng . Assalamualaikum . Haha :D Okay . Tengok tajuk tu ...

Hari ni Syaa nak bagi tahu la pasal tajuk kat atas ^ tuu .
Memang lah Syaa ada boyfie , tapi tak pernah cerita pasal dia dalam ni , kan ?
Bukan Syaa tak sayang :\ Sayang oh .

Nak tawu sebab ape ? okay Jom kita baca ramai ramai :

1. Syaa taksuka tulis pasal dia sbb nanti kalau putus :\ susah nak buang semua balik kan . Nak delete bukan nya senang .

2. Kalau Syaa tulis pasal dia , nanti orang yg baca kata apa pulak kan . Kita kena jaga hati pembaca . Jangan jadi HATERS MAKE ME FAMOUS .

3. Syaa tak suka buat widget pasal Hubungan sbb sama dgn No 1 .

4. Okay , Syaa cuma letak picture dia saja dalam blog (: supaya orang tahu Syaa dah berhubungan dan tak ada la salah faham ke apa nanti kan .

Hee ~ Dah baca kan ? Amacam ? Okay tak ? >,< haha . Sebab tu la Syaa tak suka (:

Kalau korang tak puas hati ke apa ke . Its okay (: Syaa cuma tulis pendapat Syaa .
Okay guys . Cukup lah setakat ni kowt . Nanti kalau ada lagi . Syaa tulis yea .

Bye bye . Hope uols enjoy read my entry :D

0 comments: